Orari i udhëtimeve Podgorica deri Gacko

Kontrollo orarin e udhëtimeve

Autobusi PODGORICA për në GACKO kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BILEĆA, NIKŠIĆ, TREBINJE (në varësi të itenerarit të linjës).Autobusi i parë niset në orën 00:00, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 16:45. Distanca e rrugës është rreth 185 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 04 orë dhe 25 minuta më.
Për shkak se autobusi kanon nëpër pikat e kalimit kufitar midis shteteve, ekziston mundësia, që gjatë sezonit turistik, të qëndrohet për një kohë të gjatë në rradhë në këto pika. Duhet që të keni pa tjetër me vete dokumentat personale të identifikimit. Fatorinot e Autobusit do të bëjnë listën e emrave të udhëtarëve para kalimit të kufirit. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.
Për itenerarin PODGORICA to GACKO ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaPODGORICA për në GACKOjanë:Globtour Međugorje, Glunex, Jadran ekspres Kotor, Jugoprevoz Gacko.

Podgorica

Gacko