Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Tivat - Sarajeva


22:05

Tivat
7h:55m

06:00

Sarajevo
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.50€

Transferim Tivat - Sarajeva

Tivat

Sarajeva

Maks. 3 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?

Tivat

Sarajeva

Maks. 8 i/e pasagjerit

ABS

0.00€

?