Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

29. Sht
E Premte
30. Sht
E Shtunë
01. Tet
E Diel
02. Tet
E Hënë
03. Tet
E Martë
04. Tet
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 08:30, Kotor
01.10 10:45, Dubrovnik
BZP
6.8
Numri i sediljeve të lira është 1
1
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 10:10, Kotor
01.10 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete