Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

24. Maj
E Premte
25. Maj
E Shtunë
26. Maj
E Diel
27. Maj
E Hënë
28. Maj
E Martë
29. Maj
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 14:40, Kotor
26.05 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 15:55, Kotor
26.05 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete