Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

26. Maj
E Diel
27. Maj
E Hënë
28. Maj
E Martë
29. Maj
E Mërkurë
30. Maj
E Enjte
31. Maj
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 15:55, Kotor
28.05 17:35, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete