Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte
03. Dhj
E Premte
04. Dhj
E Shtunë
05. Dhj
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.4
Božur

15.00€

DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 08:30, Kotor
02.12 10:45, Dubrovnik
BZP
6.4
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 10:10, Kotor
02.12 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 10
10
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:35m

17:15

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

2h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 14:40, Kotor
02.12 17:15, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete