Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

07. Qer
E Mërkurë
08. Qer
E Enjte
09. Qer
E Premte
10. Qer
E Shtunë
11. Qer
E Diel
12. Qer
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.6
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 08:30, Kotor
09.06 10:45, Dubrovnik
BZP
6.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:30m

11:00

Dubrovnik
BLI
9.2
Blue Line

19.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 08:30, Kotor
09.06 11:00, Dubrovnik
BLI
9.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 10:10, Kotor
09.06 12:30, Dubrovnik
JEK
5.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:55

Kotor
 station icon
 station icon
1h:40m

17:35

Dubrovnik
JEK
5.6
Jadran Ekspres Kotor

24.00€

DEPARTURE

1h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 15:55, Kotor
09.06 17:35, Dubrovnik
JEK
5.6
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete