Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel
08. Qer
E Hënë
09. Qer
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
06.06 10:10, Kotor
06.06 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete