Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

26. Maj
E Martë
27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
28.05 10:10, Kotor
28.05 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete