Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Kotorri - Dubrovnik

11. Pri
E Enjte
12. Pri
E Premte
13. Pri
E Shtunë
14. Pri
E Diel
15. Pri
E Hënë
16. Pri
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

08:30

Kotor
 station icon
 station icon
2h:15m

10:45

Dubrovnik
BZP
6.8
Božur/čazmatrans Promet

24.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 08:30, Kotor
13.04 10:45, Dubrovnik
BZP
6.8
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

10:10

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

12:30

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 10:10, Kotor
13.04 12:30, Dubrovnik
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:40

Kotor
 station icon
 station icon
2h:20m

17:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/touring Kotor/croatia Bus Zagreb

25.00€

DEPARTURE

2h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 14:40, Kotor
13.04 17:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 9
9
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:00

Kotor
 station icon
 station icon
3h:00m
Transfer

21:00

Dubrovnik
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor/croatia Bus Zagreb/globtour Međugorje

25.00€

DEPARTURE

3h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.04 18:00, Kotor
13.04 21:00, Dubrovnik
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete