Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Ulqin - Plavës

07. Qer
E Mërkurë
08. Qer
E Enjte
09. Qer
E Premte
10. Qer
E Shtunë
11. Qer
E Diel
12. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

18:15

Ulcinj
 station icon
 station icon
5h:10m

23:25

Plav
EUS
6
Euro Šuntić

19.00€

DEPARTURE

5h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 18:15, Ulcinj
09.06 23:25, Plav
EUS
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete