Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Plevla - Podgorica

03. Mar
E Diel
04. Mar
E Hënë
05. Mar
E Martë
06. Mar
E Mërkurë
07. Mar
E Enjte
08. Mar
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:23

Pljevlja
 station icon
 station icon
4h:07m

19:30

Podgorica
RAP
10
Radulović Prevoz

13.00€

DEPARTURE

4h:07m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.03 15:23, Pljevlja
05.03 19:30, Podgorica
RAP
10
Numri i sediljeve të lira është 20
20
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete