Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

14. Jan
E Enjte
15. Jan
E Premte
16. Jan
E Shtunë
17. Jan
E Diel
18. Jan
E Hënë
19. Jan
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:30

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

19:30

Budva
OZL
6
Ozlem

26.00€

DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
16.01 08:30, Beograd
16.01 19:30, Budva
OZL
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
BLI
8
Blue Line

27.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
16.01 22:00, Beograd
17.01 08:15, Budva
BLI
8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete