Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

21. Maj
E Martë
22. Maj
E Mërkurë
23. Maj
E Enjte
24. Maj
E Premte
25. Maj
E Shtunë
26. Maj
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

19:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:45m

06:45

Budva
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 19:00, Beograd
24.05 06:45, Budva
JEK
5.4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:00m

06:00

Budva
BLI
9
Blue Line

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 20:00, Beograd
24.05 06:00, Budva
BLI
9
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.8
Božur

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 21:20, Beograd
24.05 08:50, Budva
BZP
6.8
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 22:00, Beograd
24.05 08:15, Budva
LES
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
4
Lasta

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 23:00, Beograd
24.05 10:00, Budva
LAB
4
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete