Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

29. Sht
E Martë
30. Sht
E Mërkurë
01. Tet
E Enjte
02. Tet
E Premte
03. Tet
E Shtunë
04. Tet
E Diel

0% Complete