Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

25. Nën
E Enjte
26. Nën
E Premte
27. Nën
E Shtunë
28. Nën
E Diel
29. Nën
E Hënë
30. Nën
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

21:20

Beograd
 station icon
 station icon
11h:30m

08:50

Budva
BZP
6.4
Božur

27.00€

DEPARTURE

11h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.11 21:20, Beograd
28.11 08:50, Budva
BZP
6.4
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2.6
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.11 23:00, Beograd
28.11 10:00, Budva
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete