Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Budva

23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte
26. Sht
E Shtunë
27. Sht
E Diel
28. Sht
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

22:00

Beograd
 station icon
 station icon
10h:15m

08:15

Budva
LES
6
Lens Doo

27.00€

DEPARTURE

10h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.09 22:00, Beograd
26.09 08:15, Budva
LES
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Loyalty discounts
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

23:00

Beograd
 station icon
 station icon
11h:00m

10:00

Budva
LAB
2
Lasta

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.09 23:00, Beograd
26.09 10:00, Budva
LAB
2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete