Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë
12. Korr
E Diel

0% Complete