Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

03. Mar
E Diel
04. Mar
E Hënë
05. Mar
E Martë
06. Mar
E Mërkurë
07. Mar
E Enjte
08. Mar
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:30

Beograd
 station icon
 station icon
7h:30m

22:00

Sofija
TJO
10
Trans-Jug

37.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
05.03 14:30, Beograd
05.03 22:00, Sofija
TJO
10
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete