Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Sofja

01. Korr
E Mërkurë
02. Korr
E Enjte
03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel
06. Korr
E Hënë

0% Complete