Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

28. Sht
E Mërkurë
29. Sht
E Enjte
30. Sht
E Premte
01. Tet
E Shtunë
02. Tet
E Diel
03. Tet
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2.6
Lasta

105.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 13:00, Beograd
01.10 13:20, Paris
LAB
2.6
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

0% Complete