Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2
Lasta

90.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.10 13:00, Beograd
24.10 13:20, Paris
LAB
2
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete