Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

20. Mar
E Hënë
21. Mar
E Martë
22. Mar
E Mërkurë
23. Mar
E Enjte
24. Mar
E Premte
25. Mar
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:45

Beograd
 station icon
 station icon
26h:05m

12:50

Paris
LAB
2.6
Lasta

105.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

26h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.03 10:45, Beograd
23.03 12:50, Paris
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete