Autobusi NOVI SAD për në PODGORICA kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BELGRADE, BIJELO POLJE, ČAČAK, GORNJI MILANOVAC, POŽEGA, PRIJEPOLJE, UŽICE (në varësi të itenerarit të linjës).Autobusi i parë niset në orën 18:30, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 20:30. Distanca e rrugës është rreth 589 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 11 orë dhe 00 minuta më.
Për shkak se autobusi kanon nëpër pikat e kalimit kufitar midis shteteve, ekziston mundësia, që gjatë sezonit turistik, të qëndrohet për një kohë të gjatë në rradhë në këto pika. Duhet që të keni pa tjetër me vete dokumentat personale të identifikimit. Fatorinot e Autobusit do të bëjnë listën e emrave të udhëtarëve para kalimit të kufirit. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Autobusët janë kryesisht të klasës së lartë turistike, me ajër të kondicionuar, frenim ABS, sedilje të rehatëshme për udhëtarët etj.
Për itenerarin NOVI SAD to PODGORICA ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaNOVI SAD për në PODGORICAjanë:BOŽUR, Lens Beograd, BLUE LINE.

Novi Sad

Podgorica