Autobusi NOVI SAD për në KOTOR kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet BELGRADE, BIJELO POLJE, BUDVA, ČAČAK, GORNJI MILANOVAC, PODGORICA, POŽEGA, PRIJEPOLJE, TIVAT, UŽICE (në varësi të itenerarit të linjës).Autobusi i parë niset në orën 17:00, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 20:30. Distanca e rrugës është rreth 795 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 15 orë dhe 35 minuta më.
Për shkak se autobusi kanon nëpër pikat e kalimit kufitar midis shteteve, ekziston mundësia, që gjatë sezonit turistik, të qëndrohet për një kohë të gjatë në rradhë në këto pika. Duhet që të keni pa tjetër me vete dokumentat personale të identifikimit. Fatorinot e Autobusit do të bëjnë listën e emrave të udhëtarëve para kalimit të kufirit. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Autobusët janë kryesisht të klasës së lartë turistike, me ajër të kondicionuar, frenim ABS, sedilje të rehatëshme për udhëtarët etj.
Për itenerarin NOVI SAD to KOTOR ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaNOVI SAD për në KOTORjanë:BOŽUR, Globtour Međugorje, Lens Beograd.

Novi Sad

Kotorri

Stacioni i autobusëve në Kotor funksionon në kuadër të AD "Autoboka" Kotor.

Kompania AD "Autoobka" Kotor u themelua më 27 nëntor 1947 me titull "ZET BEFORE", dhe kryente transportin e udhëtarëve dhe transportin e mallrave.

"Autoboka" është pronar i stacionit të autobusëve në Kotor, e cila është ndërtuar në vitin 1981 dhe ofron shërbime në trafikun vendas dhe ndërkombëtar.

Stacioni i autobusëve Kotor ka një kategori të lartë B me 10 platforma, parking për automjetet taksi, si dhe hapësirë ​​parkimi për stacionet e mysafirëve.

Brenda stacionit të autobusëve është dhoma e pritjes me ajër të kondicionuar, ku ka një bankomat, gardërobë, zyrë biletash, agjenci udhëtimi, kafene, kioskë që shesin gazeta dhe objekte të tjera.

Informacioni i kontaktit:

Adresa: Skaljari Kotor, 85330
Telefon: +382 (0) 32 325 809

Zyrat e kuti Orët e hapjes nga ora 06:00 deri në orën 20:00.

Gjërat për të bërë në Kotor:

Nëse doni të eksploroni Malin e Zi nga Kotor ju keni një zgjedhje të madhe të turneve që ofrohen nga agjencia e udhëtimit 360 monte. Ju mund të bëni udhëtime ditore nga kotor, turne të shkurtër, udhëtim në Kotor, etj.