Orari i udhëtimeve Novi Sad deri Kula

Kontrollo orarin e udhëtimeve

Autobusi NOVI SAD për në KULA nuk kalon nëpër qytete të tjerë ose qendra të mëdha banimi. Autobusi i parë niset në orën 08:20, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 21:20. Distanca e rrugës është rreth 57 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 01 orë dhe 22 minuta më. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.
Për itenerarin NOVI SAD to KULA ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaNOVI SAD për në KULAjanë:BOŽUR, Banbus doo Obrenovac.

Novi Sad

Kula