Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Pazari I Ri - Stambolli

06. Korr
E Hënë
07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:00

Novi Pazar
 station icon
 station icon
15h:00m

03:00

Istanbul
OZT
6
Ozlem Tours

50.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
08.07 12:00, Novi Pazar
09.07 03:00, Istanbul
OZT
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete