Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Raška - Tivari

20. Sht
E Diel
21. Sht
E Hënë
22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Raška
 station icon
 station icon
7h:15m

21:30

Bar
JEK
5.4
Jadran Ekspres Kotor

18.00€

DEPARTURE

7h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.09 14:15, Raška
22.09 21:30, Bar
JEK
5.4
Numri i sediljeve të lira është 3
3
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete