Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
31.05 06:50, Sarajevo
31.05 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 50
50
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
31.05 08:00, Sarajevo
31.05 15:35, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
31.05 09:45, Sarajevo
31.05 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
31.05 12:30, Sarajevo
31.05 20:00, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete