Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

28. Maj
E Diel
29. Maj
E Hënë
30. Maj
E Martë
31. Maj
E Mërkurë
01. Qer
E Enjte
02. Qer
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 21:00, Sarajevo
31.05 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete