Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

22. Shk
E Enjte
23. Shk
E Premte
24. Shk
E Shtunë
25. Shk
E Diel
26. Shk
E Hënë
27. Shk
E Martë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.02 12:30, Sarajevo
24.02 20:00, Beograd
CIS
7.8
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

-

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.02 21:00, Sarajevo
25.02 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete