Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

01. Tet
E Diel
02. Tet
E Hënë
03. Tet
E Martë
04. Tet
E Mërkurë
05. Tet
E Enjte
06. Tet
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
03.10 21:00, Sarajevo
04.10 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete