Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

24. Maj
E Diel
25. Maj
E Hënë
26. Maj
E Martë
27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/sp Lastra

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 12:30, Sarajevo
26.05 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete