Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

11. Maj
E Martë
12. Maj
E Mërkurë
13. Maj
E Enjte
14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë
16. Maj
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga D.o.o Petlovača

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.05 08:00, Sarajevo
13.05 15:35, Beograd
DUG
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/Sp Lastra

20.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.05 12:30, Sarajevo
13.05 20:00, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete