Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë
16. Maj
E Diel
17. Maj
E Hënë
18. Maj
E Martë
19. Maj
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
16.05 06:50, Sarajevo
16.05 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 50
50
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
16.05 08:00, Sarajevo
16.05 15:35, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 14
14
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
16.05 09:45, Sarajevo
16.05 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete