Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

24. Nën
E Martë
25. Nën
E Mërkurë
26. Nën
E Enjte
27. Nën
E Premte
28. Nën
E Shtunë
29. Nën
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.11 06:50, Sarajevo
26.11 16:15, Beograd
ARO
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga D.o.o Petlovača

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.11 08:00, Sarajevo
26.11 15:35, Beograd
DUG
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.11 09:45, Sarajevo
26.11 17:45, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/Sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.11 12:30, Sarajevo
26.11 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete