Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

17. Pri
E Shtunë
18. Pri
E Diel
19. Pri
E Hënë
20. Pri
E Martë
21. Pri
E Mërkurë
22. Pri
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

12:30

Split
 station icon
 station icon
4h:05m

16:35

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

DEPARTURE

4h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 12:30, Split
19.04 16:35, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
19.04 18:45, Split
19.04 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete