Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

31. Maj
E Mërkurë
01. Qer
E Enjte
02. Qer
E Premte
03. Qer
E Shtunë
04. Qer
E Diel
05. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

21.60€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.06 14:00, Split
02.06 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete