Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

12. Gush
E Mërkurë
13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë
16. Gush
E Diel
17. Gush
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

06:15

Split
 station icon
 station icon
4h:33m

10:48

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.49€

DEPARTURE

4h:33m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.08 06:15, Split
14.08 10:48, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

17.47€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.08 10:00, Split
14.08 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.49€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.08 17:15, Split
14.08 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.08 18:45, Split
14.08 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
14.08 20:30, Split
15.08 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete