Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

06. Gush
E Enjte
07. Gush
E Premte
08. Gush
E Shtunë
09. Gush
E Diel
10. Gush
E Hënë
11. Gush
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.56€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
08.08 17:15, Split
08.08 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
08.08 18:45, Split
08.08 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
08.08 20:30, Split
09.08 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete