Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.06 20:30, Split
05.06 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete