Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

15:45

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

19:30

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 15:45, Split
01.06 19:30, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.06 20:30, Split
02.06 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete