Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte
03. Dhj
E Premte
04. Dhj
E Shtunë
05. Dhj
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

02:35

Split
 station icon
 station icon
4h:10m

06:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 02:35, Split
02.12 06:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:25

Split
 station icon
 station icon
4h:10m

16:35

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

DEPARTURE

4h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 12:25, Split
02.12 16:35, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

17.47€

DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 14:00, Split
02.12 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 17:15, Split
02.12 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:35

Split
 station icon
 station icon
4h:10m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.12 18:35, Split
02.12 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete