Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

27. Nën
E Shtunë
28. Nën
E Diel
29. Nën
E Hënë
30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

12:25

Split
 station icon
 station icon
4h:10m

16:35

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

DEPARTURE

4h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 12:25, Split
29.11 16:35, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

17.47€

DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 14:00, Split
29.11 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 17:15, Split
29.11 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:35

Split
 station icon
 station icon
4h:10m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 18:35, Split
29.11 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete