Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 20:30, Split
30.05 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete