Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

02. Korr
E Enjte
03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel
06. Korr
E Hënë
07. Korr
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.34€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.07 17:15, Split
04.07 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.07 20:30, Split
05.07 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:35

Split
 station icon
 station icon
2h:40m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

DEPARTURE

2h:40m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.07 21:35, Split
05.07 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete