Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

22. Nën
E Diel
23. Nën
E Hënë
24. Nën
E Martë
25. Nën
E Mërkurë
26. Nën
E Enjte
27. Nën
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.11 10:00, Split
24.11 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete