Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

15. Sht
E Mërkurë
16. Sht
E Enjte
17. Sht
E Premte
18. Sht
E Shtunë
19. Sht
E Diel
20. Sht
E Hënë

0% Complete