Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

22. Sht
E Premte
23. Sht
E Shtunë
24. Sht
E Diel
25. Sht
E Hënë
26. Sht
E Martë
27. Sht
E Mërkurë

0% Complete