Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

16. Maj
E Enjte
17. Maj
E Premte
18. Maj
E Shtunë
19. Maj
E Diel
20. Maj
E Hënë
21. Maj
E Martë

0% Complete